dinsdag 31 juli 2018

VAKANTIE EN POST

Geïnspireerd door het blog van Marthy, die altijd mooie foto’s maakt, had ik dit jaar mijn fototoestel mee op vakantie.
Ik ben erg blij dat ik het mee had, want ik heb mooie foto’s gemaakt.
Van deze foto liet ik een kaart maken die ik naar  Marthy stuurde.
Nog een paar foto's :
Als bedankje kreeg ik van Marthy via de post een gezellig gevulde envelop terug:
En een paar dagen later kreeg ik post van Bertie:
Wat is echte post toch leuk!!

















9 opmerkingen:

  1. Onverwachte post is altijd leuk zolang het maar geen blauwe enveloppen zijn Haha.
    Fijne dag.
    Groeten
    Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk ook hè, fotograferen. Net als jij fotografeer ik al jaren deuren, liefst oude, maar ook vuurtorens. Die laatste fascineren mij altijd. Ja, echte post ontvangen is zeker leuk. Met verjaardagen stuur ik altijd een echte verjaardagskaart en zo ook met Kerst. Of zo maar eens tussendoor. Jouw gevlochten kaartje staat nog steeds bij ons op het haltafeltje. Ik laat ontvangen kaarten allemaal minstens een maand staan. Dat vind ik nu eenmaal leuk. Vroeger bewaarde ik ze ook nog, maar dat doe ik niet meer.
    Ken je het blog van Willeke de la Chambre? Zij maakt ook prachtige foto's en ook moderne quilts die jou wel zullen aanspreken. http://www.willekedelachambre.nl/ Groeten.🤗

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige foto's, en leuk om daar kaarten van te maken. Ik maak vaak kaarten met foto's van mijn werkjes of de tuin! Heb je ze af laten als kaart?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geslaagde natuurfoto's. Op vakantie zonder fototoestel, daar kan ik me niets bij voorstellen. Eigenlijk heb ik altijd de camera mee. (kleintje)
    Het blijft leuk, post ontvangen. Jammer dat Post nl. opnieuw een poging waagt de normale post de nek om te draaien.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echte post is altijd het leukst. Jammer dat postzegels steeds duurder worden, dat wakkert echte kaarten sturen niet aan.
    Altijd mooi om foto's heel dichtbij te maken, dan zie je echt een bloem of insect. Dat laatste is wel moeilijk. Ze vliegen en fladderen maar terwijl jij probeert scherp te stellen :-)
    Maar het is je goed gelukt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Voor ‘t eerst sinds lange tijd komt je nieuwe blogpost weer binnen in m’n mailbox. Leuk, want nu kon ik je mooie foto’s bekijken!
    Echte post is zo leuk. Helemaal als de kaart of fotokaart zelf gemaakt is.
    Groetjes, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nooit op pad zonder fototoestel is mijn motto. Nu heb ik een hele goede camera op mijn telefoon dus dat scheelt :) (hoewel het ook wel eens afleidt van het hier en nu of frustreert - vooral bij vlinders. Post is zeker leuk. Het zijn toch altijd weer fijne verrassingen.

    BeantwoordenVerwijderen