donderdag 12 juli 2018

DINGEN DIE FIJN ZIJN

Bij Els bestelde ik buttons. Als je op haar naam klikt, zie je hoe leuk ze zijn. Vooral die met Patrick Swayze vond ik geweldig leuk. Ik bestelde de buttons en kreeg ze al spoedig in de brievenbus. Als je ooit iets van Els kreeg, dan weet je hoe leuk dat is. Ze maakt altijd veel werk van de envelop én vooral van de inhoud. Behalve de buttons stuurde ze me ook ( in een andere envelop) een kralenwerkje van Frida Kahlo.
En dat vond ik echt geweldig. Ik had net de week ervoor over haar met mijn zwager en schoonzus geappt. Zij zijn namelijk naar Londen en mijn schoonzus is fan van Frida. Ik had gelezen dat er in Londen een tentoonstelling over haar is en dat bespraken we even via de app. Mijn schoonzusje beloofde me een kaart van Frida, want ook ik houd van haar kleuren en haar werken. Er is trouwens ook iets van haar te zien in Centre Pompidou in Metz. Daar is een tentoonstelling van beroemde (echt)paren en daar hangt een foto van haar en haar man bij.
P.S. Hebben jullie ook het probleem dat er geen reacties meer in je mail komen? Ik heb eindelijk, dankzij Floor, ontdekt hoe je dat op kunt lossen. Bij mij komen de mails nog wel in de spam, maar daar vis ik ze wel uit.
Kijk hier bij Carin. Bedankt, Carin!!

8 opmerkingen:

 1. Grappig! Het lijken wel strijkkralen.🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn het ook, Mirjam. Knap hè.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw schelpen slinger hangt hier nog steeds. Dus Frida is graag gedaan. Blij dat je blij bent met Frida, die tentoonstelling in Londen lijkt me zooo cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijken inderdaad strijkkralen. Knap hoe ze op Frida lijkt.
  Ook ik krijg al weken geen mail meer bij reacties. Blogger zei destijds dat er aan wordt gewerkt, ik geloof dat niet meer. Ga even kijken hoe jij dat hebt opgelost.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mieke, het is gelukt hoor, de mail werkt weer. Vandaag kwam een reactie van Bertie op mijn blog ook weer per mail binnen. Dank voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de tip, Mieke. Ik had wel een ander omweggetje gevonden maar daar moest ik iedere dag een extra handeling voor verrichten. Ga morgen zien of dit werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja een heuse aanrader, de buttonshop van Els. Patrick Swayze laat ik aan mij voorbij gaan maar feed me chocolate mag wel elke dag :)

  BeantwoordenVerwijderen