dinsdag 13 september 2011

RINGEN GEMAAKT

Zo, deze keer heb ik weer eens iets heel anders dan anders gedaan.
Maaike had van een collega een adres gekregen waar je een workshop "zilveren ring maken" kon volgen.
Omdat Jeroen en ik dit weekend 35 jaar getrouwd waren, wilde ik iets speciaals doen.
En dit leek me leuk om met Maaike en Deirdre te gaan doen.
Dus reden we vrijdagmiddag naar Emst, naar het atelier van Arto. Daar hadden we een geweldig leuke middag, samen met nog een moeder met dochter.
We moesten eerst een voorbeeld kiezen, moeilijk als er zo'n 20 modellen zijn en je geen idee hebt of je, wat je wilt, ook echt kunt maken.
Maar onder de vrolijke en zeer gedegen leiding van Monique, hadden we toch alle vijf aan het eind van de middag onze eigen ring gemaakt.


Een hele leuke dag, zeker iets wat ik aan kan raden voor als je eens iets heel anders dan het "gewone" quiltwerk wilt doen.


's Avonds zijn we lekker gaan eten bij Pulcinella, ons Italiaanse familierestaurant. Zaterdag gingen Jeroen en ik naar de A.T.T. in Leiden waar we van de tentoonstelling en Leiden hebben genoten,mooi weer, dus lekker op een terrasje gezeten.
En zondagmiddag werden we gehaald voor een High Tea in Muiden. Heerlijk en gezellig.
Wat een feestweekend!!!

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met deze heuglijke dag. En wat een leuke workshop lijkt me dat. Mooie resultaten ook. Dat was zeker een feestweekend.
    Ik ga zo op weg richting Frankrijk. De verhalen hoor je nog wel.
    gr. Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met jullie jubileum, is niet niks om zolang de voordeur te delen, leuke ringen zijn het geworden. gr.mia

    BeantwoordenVerwijderen