zondag 25 september 2011

BERNINA 550 QE

Omdat ik steeds problemen had met mijn naaimachine,vond ik vorige week dat het tijd was voor een nieuwe.
Na veel wikken en wegen besloot ik een Bernina te kopen. Bij Rijkers, in Veghel, niet naast de deur, maar deze winkel werd me aanbevolen,dus leek het me de moeite waard om eens te gaan kijken.
Jeroen ging mee, en het werd een leuk dagje.
Na een zeer uitgebreide uitleg op een Bernina 440 QE wilde ik toch ook de allernieuwste Bernina wel eens proberen en wist meteen: dit wordt hem.
En nu staat hij hier, in mijn werkkamer en ben ik al een paar dagen van alles aan het uitproberen. En het is leuk!!!! Vooral natuurlijk die BSR voet,maar verder loopt alles soepel, de kniehevel is superhandig. Kortom: hier ga ik veel plezier aan beleven.

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je nieuwe aankoop, daar zul je zeker veel plezier mee hebben. Ik heb de Bernina nu 3 jaar daarvoor een Husqvarna, maar de Bernina is favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is super Mieke, zal je geen spijt van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig Mieke, gefeliciteerd. Ik ben heel benieuwd wat het verschil is met de QE 440.
  gr. Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met deze bernina. Maar ik ben heel benieuwd wat deze machine nu meer heeft dan de 440QE.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Mieke, en nu maar veel tijd achter deze bernientje doorbrengen, ik hoop echt dat je met bernientje een goede en langdurige relatie zult hebben zonder reparaties etc. Ook leuk voor Jeroen natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Mieke,
  Ik volg sinds kort een cursus patchwork/quilten in Almere. Leuk om te doen en ik hoop via jouw blog eens wat op te steken.
  Groeten, Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst, nu maar gassen?
  Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mieke, gefeliciteerd met je Bernina, de winkel waar je hem/haar hebt gekocht is een goede, ik kom er ook met mijn Bernina 440 QE. Ik ga altijd met een vriendin samen, we maken dan van te voren een afspraak, leveren de machines in en gaan Veghel onveilig maken, na verloop van tijd zijn onze machines klaar en gaan weer huiswaarts. De service is er erg goed. Ga je ook de lessen volgen die ze geven bij de machine?
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen