woensdag 31 januari 2018

ATC

Een paar weken geleden plaatste ik een post ( dit heette toch altijd gewoon bericht ?)over een ATC ruil.
Het was erg leuk dat een aantal vrouwen reageerden en ook echt iets opstuurden. 
En ik kreeg ook bericht van twee vrouwen die graag mee hadden willen doen, maar door omstandigheden lukte dit niet. Maar dat geeft niet, voor mij was het leuk om te organiseren en ik doe het vast nog een keer. Dan kunnen jullie in de herkansing!
Omdat ik geen map had om de kaartjes in te doen, pakte ik een oude map en maakte er een hoes om ( ik vond de lap toen ik mijn kast opruimde).
Ik kan er ook alle mooie, leuke en/of zelfgemaakte kaarten die ik kreeg in bewaren.
Ik nam een plastic hoes, naaide hem horizontaal door en knipte heel voorzichtig onder de naad de 
map open.  Daarna een naad van boven naar beneden en kijk, de kaarten passen perfect. Een handig 
trucje, nu kan ik ook kaarten met een afwijkende maat bewaren. Wil je het ook doen, denk eraan dat je de hoes alleen aan de voorkant doorknipt. 
Mijn atc's zijn al klaar. Wat was het leuk om ze te maken. Lekker klein, zodat ik allerlei technieken kon gebruiken.
Vandaag gaan de kaartjes op de post, als ik bericht heb dat iedereen de post ontvangen heeft, laat ik zien wat er door iedereen gemaakt is en hoe ik de kaartjes verdeelde.

7 opmerkingen:

 1. ik had ooit van die pokemon kaarten mapjes waar die atc perfect in pasten alleen een lapje bewerken en er om heen maken en klaar was ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie map Mieke! Ook ik gebruik pokemon kaartenmapjes voor de ATC's. Inmiddels heb ik al een tweede map haast vol! Dat gebeurd dus komende dagen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, dat is een leuke tip, om die plastiek hoezen door het midden te naaien, zodat je vakjes krijgt. Ik heb zo vaak iets wat ik wil bewaren, nu kan ik het op deze manier doen.
  Succes met de ATC's

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee van jou.
  Wij zijn nu aan het oppassen bij onze kleinkinderen dus misschien ligt er straks wel een verrassing op de mat. Spannend !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik kreeg een verrassing. Wat een leukerd weer. Dankjewel Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vanmiddag lag er creatieve post op de mat. Zo leuk. Inmiddels al twee mailtjes van enthousiaste ontvangers binnen. Iedereen blij. Prima actie, Mieke.

  BeantwoordenVerwijderen