zondag 19 maart 2017

POST EN GIVE AWAY

De laatste weken kreeg ik leuke post.
Eerst kwam er een envelop uit België. Ik had bij Els een gedichtenboekje besteld, en zij stuurde me dit samen met wat andere echte Els dingen. 
Bedankt Els.
Van Bertie kreeg ik een leuke kaart. Ze mocht deze gratis verzenden als ze er ( met lippenstift) een zoen op gaf. Dat was leuke post. Jij ook bedankt, Bertie.
En als laatste kreeg ik post van Marthy. Zij had oud blauw band en dacht dat ik daar wel interesse in had. JA, dat had ik zeker en ik kreeg twee enveloppen met kaartjes met schattig band. 

Ik heb wat stukjes op een tafellaken genaaid. Dit tafellaken gaat in de caravan, het past goed bij de blauwe quilts die ik ook al voor de caravan had gemaakt. Ik heb nog band over, daar vind ik vast wel een geschikte bestemming voor.
Bedankt lieve dames, zo' n envelop maakt een mens weer blij.
En omdat ik het zo leuk vond, doe ik weer een Give Away. Als je het leuk vindt om een envelop vol lente spulletjes te krijgen, laat dan een berichtje achter. De namen schrijf ik op en op 12 april trek ik één naam en die stuur ik iets gezelligs op.

16 opmerkingen:

 1. Hallo Mieke,

  Lijkt me leuk een envelop met verassing te krijgen, dus ik doe graag mee.

  groetjes Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Mieke, en ik ben het helemaal met je eens, niets zo leuk als een gezellige en vooral onverwachtse vlop bij de post!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je blauwe quilt erg leuk en een mooie voor in de Kip.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo fijn om echte post te krijgen dus ik waag een kansje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meestal wel leuk om post te krijgen. Vooral verjaardagskaarten e.d..Laatst was ik met twee wandelvriendinnen in Dordrecht. Bij "Post", waar we heerlijk geluncht hebben, kan je ook gratis een kaart versturen. Zij zorgen dat de door jou geschreven kaart op de gewenste datum bij de geadresseerde komt. En het werkt! Een heel leuk initiatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke actie Mieke, graag doe ik mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zon gezellige blauwe quilt voor in de caravan, en ja ook ik waag een kansje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je werd verwent. Geniet ervan met volle teugen!

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk om lentespulletjes door de brievenbus te krijgen. Het lentegevoel is er vandaag niet voor wat het weer betreft, we kijken uit naar echt lenteweer. Ik waag maar een kansje. Groetjes, Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een envelop met inhoud zomaar op de deurmat dat krijg je niet alle dagen maar o zo lief.
  Ik zou er ook wel een willen ontvangen.
  Een gezellig tafellaken voor de kip was het maar weer zo ver om op pad te gaan. Vorige week zag het er naar uit maar op dit moment lijkt het wel herfst buiten.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb nog stapels lapjes in de kast liggen. Zo'n tafellaken is een geweldig idee om wat stash weg te werken en er iets leuks aan over te houden, iets wat ook echt gebruikt kan worden. Dank je wel voor de inspiratie weer. De quiltkriebels komen echt terug bij mij. Blijkbaar is het quiltvirus toch een ongeneselijke ziekte, hihi.
  Heerlijk hè, ouderwetse post ontvangen. Zoveel leuker dat digitale post! Die kaart van dat oude schilderij is prachtig! Ook ik waag een gokje Mieke ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb weer genoten van je blogje en ook ik word blij van post dus loot ik graag mee.Die prachtige kaart van dat kind bij de fruitschaal geweldig!! Ik ben dol op textielkaarten en koop er altijd een paar als we in een museum zijn.

  Groetjes Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Mieke

  wat leuk,ik doe graag mee ,groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Blij dat je give away nog loopt. Ik stel me ook kandidaat om een kansje te wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Post is altijd fijn. Dus ik doe mee hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Post is altijd fijn. Dus ik doe mee hoor!

  BeantwoordenVerwijderen