zaterdag 7 juli 2012

TRANSPARANT

Vorige week was ik twee dagen bij De Ganzerik,in Friesland. Maandag besteedden we aan het werken met thermo screens. Dat was heel leuk. Ik had van de trouwkaart van onze zoon een screen laten maken,en daar heb ik een aantal afdrukken van gemaakt. Die krijgen jullie nog wel eens tezien. Dinsdag gingen we werken aan een transparant werk. Voor mij natuurlijk met veel blauw en wit, ik ben er zeer tevreden over. Nu nog een nylon draadje erdoor en dan kan het hangen.

6 opmerkingen:

 1. Kijk maar uit Mieke, dat werken met die screens werkt zeer verslavend! Leuk transparant werkje ook en helemaal in jouw kleuren.
  gr. Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij (of zij?) is leuk geworden! Ga je 'm voor een raam hangen?
  Groetjes, Marjo B-W

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is weer eens helemaal anders dan die strakke lijnen. Leuk hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vol bewondering heb ik eens al jou maaksels bewonderd! Mooi hoor. en ik zag ook dat je bij mij was langs geweest. Je had er een vraag achtergelaten over het moordfeest in Brugge. Klik op de link gids/begeleider in het verhaal en zo kom je op hun site. Hopelijk heb ik je voldoende geholpen. Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vol bewondering heb ik eens al jou maaksels bewonderd! Mooi hoor. en ik zag ook dat je bij mij was langs geweest. Je had er een vraag achtergelaten over het moordfeest in Brugge. Klik op de link gids/begeleider in het verhaal en zo kom je op hun site. Hopelijk heb ik je voldoende geholpen. Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is leuk, zag haar in het echie leuke wijze van samenstellen, gr.mia

  BeantwoordenVerwijderen