donderdag 28 juli 2011

Paper Parallels

In Quilt & Zo nr.06 van dit jaar stond een interview met Christina en Sarah m.b.t. Paper Parallels. Dit had al eerder in het Duitse blad Patchwork Professional gestaan. Mijn Duits is niet zo goed,maar het leek me leuk om te doen.
Dus nu met de Nederlandse vertaling aan de slag.Daarna mijn fantasie en leuk garen gebruikt.
Dit is het uiteindelijk geworden.Leuk resultaat,vind ik zelf.
Ben benieuwd of dit is wat ik vaak lees over paper lamination.
Ik gebruikte een mat medium,niet goedkoop,volgende keer ga ik het met behangplaksel proberen.
En natuurlijk straks op vakantie de Franse kranten bewaren!
De caravan barst nog eens uit zijn voegen door mijn hobby.
Wat ik dit jaar meeneem:


Blauwe strookjes,borduurstof,scharen,snijmessen,naalden,garen en.....o ja, hobbs,bakpapier,een strijkbout is mee voor mijn hobby,niet voor de kleding hoor.Een leuk boek,waar ik eens broches uit maakte,heel leuk als klein tussendoortje,dus nu weer doosjes met kralen,rietjes,ijzerdraad,passe partout(misschien krijgt iemand een zelfgemaakte kaart),organza,borduurgaren enz. enz.
Gauw de deksel erop doen,anders springt het er nu al uit.
O, wat zullen we weer genieten,ik van het knutselen en mijn lieve Jeroen van het feit dat ik zo lekker kan knutselen( kan hij ondertussen de Franse krant lezen,die ik weer nodig heb voor het lamineren!).

3 opmerkingen:

  1. Het effect van jouw workshop is geweldig leuk. Hm ik zie die franse koppen wel zitten maar er zijn ook van die leuke verpakkingszakken in frankrijk bij de Super U. Zit denk ik ook wel een leuke quilt in. Ach en die kip die trekt dit wel.
    gr.mia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het effect van jouw workshop is geweldig leuk. Hm ik zie die franse koppen wel zitten maar er zijn ook van die leuke verpakkingszakken in frankrijk bij de Super U. Zit denk ik ook wel een leuke quilt in. Ach en die kip die trekt dit wel.
    gr.mia

    BeantwoordenVerwijderen