zondag 8 augustus 2010

HEXAGONNEN

In maart schreef ik een stukje over de hexagonnenquilt die ik maak.
Er is daarna veel gebeurd,maar helaas niet met de quilt.
Ik dacht dat ik een heel stuk verder was maar er zitten nog evenveel hexjes aan als toen,maar ik heb wel weer drie rijen die er aan kunnen.
En dan zit ik op 960 hexjes.
Ik heb nog een stapeltje stof liggen,als dat op is,stop ik ermee. Ik wilde een quilt waar ik onder kan liggen,en dat kan dan. Er zal nog een mooie rand om komen en dan lekker iets nieuws doen.


Af en toe maak ik een domme fout,zoals je kunt zien. Ik wilde twee rijen aan elkaar zetten,had al gekeken (en nog eens gekeken,want ik ken mezelf) en dacht dat ik het goed deed. Nee dus,gelukkig was ik nog niet ver en kon ik het uithalen.
En nee, dit past niet aan de andere kant,want ik laat de malletjes erin zitten,tot de rijen aan elkaar zitten,en die malletjes zitten maar aan één kant. Snap je het nog?


Vorige week was de bee bij mij thuis.Omdat het vakantie is,is het buurthuis gesloten en is de bee bij één van ons thuis.
Annie had de sterrenquilt mee die ze gemaakt heeft van de blokken die ze voor haar verjaardag van ons had gekregen.Wat een mooie quilt!!


I am still busy with my hexagons as you can see.
Sometimes I make a mistake,can you see it?

2 opmerkingen:

  1. Wat is die sterrenquilt mooi geworden, toch heel apart die 7 punten. Ik weet nog dat het een heel gepriegel was maar het is de moeite waard geweest.

    gr. mia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n hexagonquilt heb ik ook gemaakt, kan me alleen niet herinneren hoeveel hexjes ik in elkaar heb gezet. Het is 'n 1 persoons quilt geworden. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen