dinsdag 24 november 2009

HEXAGONNEN

Al eerder maakte ik een quilt met hexagonnen en stoffen van Kaffe Fassett.
Nu ben ik bezig met een hele leuke,gekke hexagonquilt.
Hierbij zie je hoe ik te werk ga: ik maak steeds een aantal rijen (3 à 4) en die zet ik er dan aan. Ik heb nu al 700 hexa's gebruikt ( volgens mij nog steeds allemaal verschillende stofjes) en de quilt is pas 1x1 meter. Ik wil hem zo groot hebben, dat ik er lekker onder kan liggen, dus voorlopig nog een lange weg te gaan. Maar het is een heerlijk klusje om in de auto te doen, of in de trein, of als Jeroen naar voetbal kijkt op de televisie.I'am busy making a quilt with hexagons. I make it row by row.
I already made more than 700 hexa's, all diffirent, and the quilt is 1x1 meter. I want to lay under it, so I am not ready now.

3 opmerkingen:

Klaske zei

Jij bent er voorlopig nog wel even mee bezig, ik vind hem erg leuk worden. Ik ben er ook mee bezig maar ik heb nog niet zoveel!! Succes met het groter maken van je quilt!

Francien zei

Hartstikke leuk is het aan het worden Mieke...hexagonnetjes zijn ook 1 van mijn favorieten...het leukste is zo pakken als ze komen en gek genoeg past het allemaal bij elkaar...ik weet wat voor "werk"het is...heb er al verschillende zo gemakt ook...het fijne ervan vind ik dat je het haast overal kunt doen...als je zin en tijd hebt kijk dan ook eens op mijn blogs..succes verder...
groetjes Francien.

Anoniem zei

Nice to see how you fix the hexagonnen. Gunnel