dinsdag 27 oktober 2009

PROBLEEMPJES

Soms lukt het niet: ik wil een berichtje plaatsen en dan komt er een gekleurde achtergrond. En dat is niet de bedoeling.
En ik ben op de werkbalk ook het icoontje kwijt waarmee je blogs van anderen kunt invoegen.
Dus als iemand mij helpen kan, stuur me dan een berichtje.

5 opmerkingen:

Elly (creatieveling Elly) zei

Ik kan je helaas niet helpen daar ik zelf bij weblog zit. Je hebt een leuk blog. Ach en die opstartproblemen hebben we allemaal gehad. Voor je het weet ben je allround.
groetjes Elly

Betsie zei

Leuk hoor, en wat een fijne ruime werkruimte heb je!!!!!
Zelf heb ik nog geen blog, ik kan je dus ook niet helpen, maar er zal best nog wel iemand zijn die je wegwijs maakt!!!!

Marian zei

Wat zal dat genieten zijn die mooie werkruimte. Alles is ook zo overzichtelijk. Ik ben ook onlangs begonnen met een web-log maar die van web-log.nl. Ook bij mij duurde en eventjes voordat ik het goed snapte. En nog heb ik het niet helemaal door. Je ziet, ik kan je helaas niet helpen. Ongetwijfeld komt er iemand langs die er meer van weet. Succes. Groetjes Marian

Sylvia zei

Ik zit wel bij Blogger, maar ben geen goede hulp vrees ik . Ik ben al blij als het me lukt om zelf een berichtje te plaatsen.
Ik heb geen flauw idee hoe je een blogger toe kunt voegen. En ik heb ook mooie achtergronden gezien maar dat lukt me ook niet. Je begrijpt ik ben ook een hopeloos gevalletje. Maar komt tijd komt raad moet je maar denken.
Ik vind wel dat je al een heel leuk begin hebt gemaakt. Suc6. En pas op dat je geen nieuwe verslaving erbij hebt.

groetjes Sylvia
(sylviamedema.blogspot.com)

Anita (Sniet) zei

Startproblemen hebben we allemaal maar dat komt wel goed. Gewoon proberen en eventueel opschrijven hoe de instellingen stonden. je bent heel actief en dus ben ik heel beneiuwd wat je allemaal nog gaat laten zien. Veel succes en ik kom zeker terug.