Vandaag een heerlijk recept van Eatertainment.
Snel klaar, weinig ingrediënten en heerlijk.
Nodig:
Tagliatelle, wij nemen meestal 150 gram
300 gram gemengde paddestoelen
2 teentjes knoflook
Parmezaanse kaas (volgens het recept 50 gram, maar wij gebruiken meer)
Tijm
200 gram crème fraiche
Olie
Tagliatelle koken zoals op de verpakking staat.
De paddenstoelen in stukken snijden of scheuren en 10 minuten bakken in de olie.
Let op: niet te gaar laten worden.
Champignons en knoflook erbij. Daarna de crème fraiche, tijm en geraspte parmezaan.
Tagliatelle afgieten, beetje kookvocht bewaren voor als het te dik wordt, en door de saus doen.
En dan genieten maar.
Zien jullie het mooie bestek? Dat kreeg ik, denk ik, bij mijn Eerste Communie. Dus het is ruim 60 jaar oud. Manlief, kinderen en kleinkinderen leggen dit altijd voor mij op tafel. Niemand anders zal het gebruiken. Haha.
De kaasrasp zag ik bij Marthy. Hij is echt superhandig.
Mjammie, een lekkere romig pastagerecht! Wij eten van de week ook zoiets dergelijks...
BeantwoordenVerwijderenDat besteksetje zal je wel dierbaar zijn!
Heerlijk! Ik houd van tagliatelle en heb dat al een tijdje niet meer gemaakt.
BeantwoordenVerwijderenZiet er heerlijk ook, ik zal het ook eens maken. Moet alleen een beetje rustig aan doen met de koolhydraten i.v.m. diabetes. Máár een enkel keertje kan wel!
BeantwoordenVerwijderenJa, dat herken ik, ook ik heb diabetes...
VerwijderenDat lijkt me heerlijk! Mooie foto's ook en wat leuk: dat speciale bestekje.
BeantwoordenVerwijderenEcht een recept voor ons. Bedankt Mieke en Jeroen want die laatste is tenslotte de kok. Handig hè, dat raspje. Ik ga er ook nog eentje voor het Franse huis kopen.
BeantwoordenVerwijderenYummie, dat lijkt me heerlijk! En wat een mooi bestekje is het, dat moet je in ere houden.
BeantwoordenVerwijderenOeh hier word ik blij van hoor! Alleen maar ingrediënten waar het water me van in de mond loopt!
BeantwoordenVerwijderenKlinkt lekker en makkelijk te maken. Leuk dat je dit bestek nog steeds gebruikt. Mooie borden!
BeantwoordenVerwijderenLekker Mieke
BeantwoordenVerwijderenKlinkt goed. Die moet ik ook eens proberen.
BeantwoordenVerwijderenDat ga ik ook weer eens maken. Heerlijk toch...
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk recept en je eet meteen geen vlees. Ga ik maken. Fijn weekend Anita
BeantwoordenVerwijderenKlinkt goed, leuk dat je dat bestek nog gebruikt.
BeantwoordenVerwijderenDit lijkt mij lekker. Heerlijk al die recepten die voor bij komen.
BeantwoordenVerwijderenFijn weekend.
Marga.
Jammie, helaas had ik niet alles in huis anders hadden we dit vanavond al gegeten. Groet, Dientje
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk Mieke !
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk recept Mieke, niet moeilijk en met groots resultaat.
BeantwoordenVerwijderenZelf heb ik ook al jaren zo'n rasp, hel handig zijn ze aan tafel.
Lekker, leuk om ook eens te proberen!
BeantwoordenVerwijderenDie anonieme van 8 maart 12:01 dat was ik dus. Geen erg in gehad. Gebeurt als ik via mijn telefoon reageer, sorry :)
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk dit recept! Lekker eenvoudig en vol lekkere ingrediënten. Dit gaat hier thuis in de smaak vallen.
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk receptje wanneer je snel iets lekkers op tafel wilt zetten.
BeantwoordenVerwijderenBedankt voor het delen,Mieke.
Fijne zondag!
Ger van hoorndesovervloeds3.blogspot.com