dinsdag 28 augustus 2012

SERIE GEVERFD

Zoals jullie bij Mia kunnen lezen hebben wij onlangs samen geverfd. Van lang geleden was er ergens nog een overzichtslijst met verfkleuren. We hebben ons keurig aan die lijst gehouden en hadden veel plezier. Hier zie je mijn lappen. Ik vind het jammer dat ze niet egaal gekleurd zijn,maar het is zeker niet mislukt. Binnenkort gaan we een nieuwe serie doen!!

7 opmerkingen:

marjolijn zei

Ik vind ze prachtig Mieke, maar ik hou juist niet zo van die egale lappen. Hoe meer je kneedt in de zakjes hoe egaler de kleur wordt. Misschien dat je dat een volgende keer nog wat meer kunt doen.

Miekequilt zei

Ik vind ze zelf ook prachtig hoor. Maar het is nu niet duidelijk wat de kleur is die bij het verfnummer hoort.

Marjo B-W zei

Ik weet niets van stofverven, maar vind het geweldig mooi. En erg levendig doordat ze niet helemaal egaal zijn. Ben benieuwd wat je ervan gaat maken...
Groetjes, Marjo B-W

mia zei

Nou ik vind ze heel mooi, juist door dat niet alles egaal van kleur is gaat de stof leven vind ik, heb net het verfverhaal op mijn blog gezet, hele andere kleuren zijn het maar wel heel spannend. gr. mia

Aart zei

Morgen ga ik een kleurencirkel verven van 38 kleuren, ik ben benieuwd hoe de mijne worden, maar deze vind ik erg leuk. Ik hou ook van tekening in de stoffen. Mijn lappen zijn genummerd met een permanente stift en een schrijfblok gaat mee.
http://quiltaart.blogspot.nl

Christina zei

Zo kun je maar weer zien dat smaken verschillen, want ik houd ook van meer tekening. Ze zijn prachtig geworden.

Aart zei

Welke stof heb je gebruikt voor het verven, Mieke? Ik heb vandaag mijn lappen uitgewassen en gestreken en heb ook van die intense kleuren.
http://quiltaart.blogspot.nl