maandag 16 januari 2012

VOLGERS

Al 35 !!! volgers heb ik. En daar ben ik heel blij mee én trots op. Want de meeste mensen ken ik niet, dus die zijn zelf volger geworden. Wat leuk is dat toch. Misschien kunnen jullie je eens voorstellen? Of blijven jullie liever een beetje op de achtergrond? In ieder geval: welkom op mijn blog!

7 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Hallo Mieke

Ik woon in de Achterhoek, bijna 62 jaar. We wonen buitenaf en daar geniet ik van. Twee maal per dag loop ik met mijn hond en soms maak ik daar foto's van. Daarnaast quilt ik. Ik ben bezig met enkele grotere traditionele projecten en ik probeer steeds nieuwe dingen uit. We hebben elkaar gezien bij een cursus van Ans Kastein in Didam in november. groeten van liesbeth.

Made by Ronnetje zei

Hallo Mieke,

Mijn naam is Sharon. Ik woon in Venlo (Limburg, samen met mijn vriend, 2 valkparkieten en onze poes Floortje. Mijn bezigheden zijn haken, naaien, kaarten maken, breien enz... Ik blog ook misschien kun je eens een kijkje nemen.
www.madebyronnetje.blogspot.com

Christina Fokkema zei

Ik kijk altijd wel wie me volgt en dan probeer ik hun blog ook te volgen en volger te worden. Dat vind ik wel zo netjes.

enne, ik denk toch niet dat ik me hoef voor te stellen he.

Suus zei

Hallo Mieke, Ik woon in Putten ben pas 50 en de rest lees je wel op mijn blog.Gezellig als je eens komt buurten.

marjolijn zei

Leuk idee, Mieke. Ik probeer mijn volgers ook altijd via een blog te leren kennen.
En nee, ik stel me verder niet voor hoor! Maar dat hoeft ook niet, denk ik. Tot straks,
gr. Marjolijn

Ineke zei

Hallo Mieke,
Ik ben Ineke en woon net over de grens in Belgie. Ik ben ook in 1994met quilten begonnen, maar tussendoor van allerlei andere hobby's gedaan. Twee jaar heb ik schilderles gehad, maar na een tijdje ga je de stofjes missen.Nu ben ik ong. 2 jaar geleden weer opnieuw begonnen en probeer wat op de modernere tour te gaan. Ik vind het leuk om van alles uit te proberen. Een hele tijd sta je al bij mijn favorieten, maar nu zal ik je maar eens echt gaan volgen.
Groet, Ineke

http://ineke-rens.blogspot.com

quiltingmieke zei

piep, ik heb me net als volger opgegeven, je hebt een aangenaam blog,
Ikzelf ben Quiltingmieke, sinds 2 jaar quilt ik, ben momenteel bezig met een wedstrijdquilt, onderwerp je huis een thuis, de Morellquilt en ook bezeten van het huisjesvirus

Wil je meer weten je kan altijd op bezoek komen op mij blog

culipatch.blogspot.com$

knuf mieke